Hyra bil - Massor med information om att hyra bil
Hyra Bil i Malung

Hyra Bil i Malung

Totalt finns det 3 biluthyrningsfirmor där du kan hyra en bil i Malung och många av dessa biluthyrare har många olika typer av bilar. Ibland kan det vara svårt att hitta exakt den biltypen man vill i Malung under de dagarna man behöver låna bilen men om du frågar om du kan få en bilmodell större för samma pris går det ibland. En klar fördel är om man kan få tips på vilka bilfirmor i Malung som har de olika bilmodellerna så att man lättare kan hitta en bil som passar. Väldigt många bensinstationer hyr ut bilar, ofta mindre modeller till låga priser. Information och betyg om de som håller på med biluthyrning i Malung och i Dalarna kan du oftast hitta via nätet.


I Dalarna och i Malung finns det väldigt många ställen där du kan hyra din bil och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vad den modellen av bil kostar under den tiden du ska hyra bilen. Innan du ringer till någon för att boka en bil som du ska hyra där du bestämma vilka bilmodeller du är intresserad av, när du ska hyra bilen och hur långt du behöver åka med hyrbilen. Du kan också få mycket info om hyrbilarna på olika biluthyrares webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med en biluthyrningsfirma i Malung när du ska hyra bil är att välja något av företagen nedan:


Alla biluthyrare i Malung

OKQ8

Pell Annas Väg 3

782 34 Malung

0280-106 37

MABI Hyrbilar

Östra Industrigatan 18

782 33 Malung

0280-441 34

Jansson Trafik, AB

Backbyvägen 75

782 30 Malung

0280-123 50