Hyra bil - Massor med information om att hyra bil
Hyra Bil i Haparanda

Hyra Bil i Haparanda

Totalt finns det 3 biluthyrningsfirmor där du kan hyra en bil i Haparanda och många av dessa biluthyrare har många olika typer av bilar. Ibland kan det vara svårt att hitta exakt den biltypen man vill i Haparanda under de dagarna man behöver låna bilen men om du frågar om du kan få en bilmodell större för samma pris går det ibland. En klar fördel är om man kan få tips på vilka bilfirmor i Haparanda som har de olika bilmodellerna så att man lättare kan hitta en bil som passar. Väldigt många bensinstationer hyr ut bilar, ofta mindre modeller till låga priser. Information och betyg om de som håller på med biluthyrning i Haparanda och i Norrbotten kan du oftast hitta via nätet.


I Norrbotten och i Haparanda finns det väldigt många ställen där du kan hyra din bil och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vad den modellen av bil kostar under den tiden du ska hyra bilen. Innan du ringer till någon för att boka en bil som du ska hyra där du bestämma vilka bilmodeller du är intresserad av, när du ska hyra bilen och hur långt du behöver åka med hyrbilen. Du kan också få mycket info om hyrbilarna på olika biluthyrares webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med en biluthyrningsfirma i Haparanda när du ska hyra bil är att välja något av företagen nedan:


Alla biluthyrare i Haparanda

Bothnia Rent-A-Car AB

Storgatan 92

953 31 Haparanda

0922-107 21

Biluthyrning, Rogers

Harvägen 15

953 35 Haparanda

0922-130 67

Rogers Biltvätt

Företagsvägen 3

953 33 Haparanda

0922-130 67