Hyra bil - Massor med information om att hyra bil


Hyra Bil i Kiruna

Hyra Bil i Kiruna

Totalt finns det 6 biluthyrningsfirmor där du kan hyra en bil i Kiruna och många av dessa biluthyrare har många olika typer av bilar. Ibland kan det vara svårt att hitta exakt den biltypen man vill i Kiruna under de dagarna man behöver låna bilen men om du frågar om du kan få en bilmodell större för samma pris går det ibland. En klar fördel är om man kan få tips på vilka bilfirmor i Kiruna som har de olika bilmodellerna så att man lättare kan hitta en bil som passar. Väldigt många bensinstationer hyr ut bilar, ofta mindre modeller till låga priser. Information och betyg om de som håller på med biluthyrning i Kiruna och i Norrbotten kan du oftast hitta via nätet.


I Norrbotten och i Kiruna finns det väldigt många ställen där du kan hyra din bil och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vad den modellen av bil kostar under den tiden du ska hyra bilen. Innan du ringer till någon för att boka en bil som du ska hyra där du bestämma vilka bilmodeller du är intresserad av, när du ska hyra bilen och hur långt du behöver åka med hyrbilen. Du kan också få mycket info om hyrbilarna på olika biluthyrares webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med en biluthyrningsfirma i Kiruna när du ska hyra bil är att välja något av företagen nedan:


Alla biluthyrare i Kiruna

Hertz Biluthyrning

Lars Janssonsgatan 15

Europcar Biluthyrning

Forvägen 33

Eriksson Bil i Norr AB

Industrivägen 5

Hertz Biluthyrning

Kiruna Flygplats

Avis Biluthyrning

Bergmästaregatan 11


Fler ställen att hyra bil på i Kiruna

Budget Biluthyrning

Bergmästaregatan 11A