Hyra bil - Massor med information om att hyra bil
Hyra Bil i Trelleborg

Hyra Bil i Trelleborg

Totalt finns det 3 biluthyrningsfirmor där du kan hyra en bil i Trelleborg och många av dessa biluthyrare har många olika typer av bilar. Ibland kan det vara svårt att hitta exakt den biltypen man vill i Trelleborg under de dagarna man behöver låna bilen men om du frågar om du kan få en bilmodell större för samma pris går det ibland. En klar fördel är om man kan få tips på vilka bilfirmor i Trelleborg som har de olika bilmodellerna så att man lättare kan hitta en bil som passar. Väldigt många bensinstationer hyr ut bilar, ofta mindre modeller till låga priser. Information och betyg om de som håller på med biluthyrning i Trelleborg och i Skåne kan du oftast hitta via nätet.


I Skåne och i Trelleborg finns det väldigt många ställen där du kan hyra din bil och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vad den modellen av bil kostar under den tiden du ska hyra bilen. Innan du ringer till någon för att boka en bil som du ska hyra där du bestämma vilka bilmodeller du är intresserad av, när du ska hyra bilen och hur långt du behöver åka med hyrbilen. Du kan också få mycket info om hyrbilarna på olika biluthyrares webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med en biluthyrningsfirma i Trelleborg när du ska hyra bil är att välja något av företagen nedan:


Alla biluthyrare i Trelleborg

Avis Biluthyrning

Vannhögsgatan 10

231 66 Trelleborg

0410-33 53 22

STATOIL

Hesekillegatan 3

231 53 Trelleborg

0410-102 12

Bilia Personbilar AB

Hedvägen 111

231 66 Trelleborg

0410-547 00