Hyra bil - Massor med information om att hyra bil
Hyra Bil i Katrineholm

Hyra Bil i Katrineholm

Totalt finns det 3 biluthyrningsfirmor där du kan hyra en bil i Katrineholm och många av dessa biluthyrare har många olika typer av bilar. Ibland kan det vara svårt att hitta exakt den biltypen man vill i Katrineholm under de dagarna man behöver låna bilen men om du frågar om du kan få en bilmodell större för samma pris går det ibland. En klar fördel är om man kan få tips på vilka bilfirmor i Katrineholm som har de olika bilmodellerna så att man lättare kan hitta en bil som passar. Väldigt många bensinstationer hyr ut bilar, ofta mindre modeller till låga priser. Information och betyg om de som håller på med biluthyrning i Katrineholm och i Södermanland kan du oftast hitta via nätet.


I Södermanland och i Katrineholm finns det väldigt många ställen där du kan hyra din bil och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vad den modellen av bil kostar under den tiden du ska hyra bilen. Innan du ringer till någon för att boka en bil som du ska hyra där du bestämma vilka bilmodeller du är intresserad av, när du ska hyra bilen och hur långt du behöver åka med hyrbilen. Du kan också få mycket info om hyrbilarna på olika biluthyrares webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med en biluthyrningsfirma i Katrineholm när du ska hyra bil är att välja något av företagen nedan:


Alla biluthyrare i Katrineholm

OKQ8

Vassmogatan 1

641 49 Katrineholm

0150-330 30

Skobes Bil

Starrvägen 9

641 49 Katrineholm

0150-733 00

STATOIL

Vingåkersvägen 16

641 51 Katrineholm

0150-332 55