Hyra bil - Massor med information om att hyra bil
Hyra Bil i Strängnäs

Hyra Bil i Strängnäs

Totalt finns det 4 biluthyrningsfirmor där du kan hyra en bil i Strängnäs och många av dessa biluthyrare har många olika typer av bilar. Ibland kan det vara svårt att hitta exakt den biltypen man vill i Strängnäs under de dagarna man behöver låna bilen men om du frågar om du kan få en bilmodell större för samma pris går det ibland. En klar fördel är om man kan få tips på vilka bilfirmor i Strängnäs som har de olika bilmodellerna så att man lättare kan hitta en bil som passar. Väldigt många bensinstationer hyr ut bilar, ofta mindre modeller till låga priser. Information och betyg om de som håller på med biluthyrning i Strängnäs och i Södermanland kan du oftast hitta via nätet.


I Södermanland och i Strängnäs finns det väldigt många ställen där du kan hyra din bil och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vad den modellen av bil kostar under den tiden du ska hyra bilen. Innan du ringer till någon för att boka en bil som du ska hyra där du bestämma vilka bilmodeller du är intresserad av, när du ska hyra bilen och hur långt du behöver åka med hyrbilen. Du kan också få mycket info om hyrbilarna på olika biluthyrares webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med en biluthyrningsfirma i Strängnäs när du ska hyra bil är att välja något av företagen nedan:


Alla biluthyrare i Strängnäs

Bilia Personbilar AB

Eskilstunavägen 30

645 34 Strängnäs

0152-72 23 50

Jonas Simling Bil AB

Harvstigen 2

645 41 Strängnäs

0152-223 00

STATOIL

Eskilstunavägen 35

645 34 Strängnäs

0152-143 75

OKQ8

Markörvägen 1

645 42 Strängnäs

0152-157 40