Hyra bil - Massor med information om att hyra bil
Hyra Bil i Kungsängen

Hyra Bil i Kungsängen

Totalt finns det 4 biluthyrningsfirmor där du kan hyra en bil i Kungsängen och många av dessa biluthyrare har många olika typer av bilar. Ibland kan det vara svårt att hitta exakt den biltypen man vill i Kungsängen under de dagarna man behöver låna bilen men om du frågar om du kan få en bilmodell större för samma pris går det ibland. En klar fördel är om man kan få tips på vilka bilfirmor i Kungsängen som har de olika bilmodellerna så att man lättare kan hitta en bil som passar. Väldigt många bensinstationer hyr ut bilar, ofta mindre modeller till låga priser. Information och betyg om de som håller på med biluthyrning i Kungsängen och i Stockholms län kan du oftast hitta via nätet.


I Stockholms län och i Kungsängen finns det väldigt många ställen där du kan hyra din bil och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vad den modellen av bil kostar under den tiden du ska hyra bilen. Innan du ringer till någon för att boka en bil som du ska hyra där du bestämma vilka bilmodeller du är intresserad av, när du ska hyra bilen och hur långt du behöver åka med hyrbilen. Du kan också få mycket info om hyrbilarna på olika biluthyrares webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med en biluthyrningsfirma i Kungsängen när du ska hyra bil är att välja något av företagen nedan:


Alla biluthyrare i Kungsängen

Bilia Personbilar AB

Energivägen 3

196 37 Kungsängen

08-581 782 80

OKQ8

Skolvägen 41

196 34 Kungsängen

08-581 734 35

Hertz Biluthyrning

Mätarvägen 2

196 37 Kungsängen

08-564 508 40

MABI Hyrbilar

Mätarvägen 1

196 37 Kungsängen

08-581 734 15