Hyra bil - Massor med information om att hyra bil


Hyra Bil i Lidingö

Hyra Bil i Lidingö

Totalt finns det 5 biluthyrningsfirmor där du kan hyra en bil i Lidingö och många av dessa biluthyrare har många olika typer av bilar. Ibland kan det vara svårt att hitta exakt den biltypen man vill i Lidingö under de dagarna man behöver låna bilen men om du frågar om du kan få en bilmodell större för samma pris går det ibland. En klar fördel är om man kan få tips på vilka bilfirmor i Lidingö som har de olika bilmodellerna så att man lättare kan hitta en bil som passar. Väldigt många bensinstationer hyr ut bilar, ofta mindre modeller till låga priser. Information och betyg om de som håller på med biluthyrning i Lidingö och i Stockholms län kan du oftast hitta via nätet.


I Stockholms län och i Lidingö finns det väldigt många ställen där du kan hyra din bil och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vad den modellen av bil kostar under den tiden du ska hyra bilen. Innan du ringer till någon för att boka en bil som du ska hyra där du bestämma vilka bilmodeller du är intresserad av, när du ska hyra bilen och hur långt du behöver åka med hyrbilen. Du kan också få mycket info om hyrbilarna på olika biluthyrares webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med en biluthyrningsfirma i Lidingö när du ska hyra bil är att välja något av företagen nedan:


Alla biluthyrare i Lidingö

MA Bilglas

Vasavägen 76

Lidingö Bil & Marinservice AB

Förrådsvägen 9

Lidingö Bilcenter

Kostervägen 4

OKQ8

Drottningvägen 2A

OKQ8

Islinge Hamnväg 19