Hyra bil - Massor med information om att hyra bil
Hyra Bil i Östhammar

Hyra Bil i Östhammar

Totalt finns det 4 biluthyrningsfirmor där du kan hyra en bil i Östhammar och många av dessa biluthyrare har många olika typer av bilar. Ibland kan det vara svårt att hitta exakt den biltypen man vill i Östhammar under de dagarna man behöver låna bilen men om du frågar om du kan få en bilmodell större för samma pris går det ibland. En klar fördel är om man kan få tips på vilka bilfirmor i Östhammar som har de olika bilmodellerna så att man lättare kan hitta en bil som passar. Väldigt många bensinstationer hyr ut bilar, ofta mindre modeller till låga priser. Information och betyg om de som håller på med biluthyrning i Östhammar och i Uppsala län kan du oftast hitta via nätet.


I Uppsala län och i Östhammar finns det väldigt många ställen där du kan hyra din bil och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vad den modellen av bil kostar under den tiden du ska hyra bilen. Innan du ringer till någon för att boka en bil som du ska hyra där du bestämma vilka bilmodeller du är intresserad av, när du ska hyra bilen och hur långt du behöver åka med hyrbilen. Du kan också få mycket info om hyrbilarna på olika biluthyrares webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med en biluthyrningsfirma i Östhammar när du ska hyra bil är att välja något av företagen nedan:


Alla biluthyrare i Östhammar

Östra Upplands Bil & Motor AB

Fabriksvägen 10

742 34 Östhammar

0173-109 40

Cassman Bil AB

Industrivägen 11

742 34 Östhammar

0173-100 00

Lindgrens Bil AB

Gammelbygatan 36

742 34 Östhammar

0173-109 90

Hertz Biluthyrning

Forsmark

742 94 Östhammar

0173-824 64