Hyra bil - Massor med information om att hyra bil
Hyra bil på semestern

Hyra bil på semestern

Det blir allt vanligare att hyra bil under semestern.

Vissa hyr bilen från hemmet för att göra en så kallad bilsemester och åka runt i Sverige eller åka till något annat land med hyrbilen. Om du har tänkt att ta en hyrbil över gränsen är det viktigt att du undersöker villkoren för hyrbilen för till vissa länder får du inte ta med hyrbilen eller så gäller inte hyrbilens bilförsäkring.

Om du tänkt hyra bil inför din kommande semester kan det vara bra att boka den i god tid så att du dels kan välja det billigaste stället att hyra bilen på men också att du får den hyrbilen som du vill ha.Att hyra bil vid resmålet

Hyra bil vid resmålet

Det är mycket trevligt att ha tillgång till bil när man kommer till ett nytt resmål eftersom det ger större möjligheter att hinna se och uppleva mycket av det nya landet och det är ju ofta av den anledning som man reser.

När man har hittat en riktigt bra och billig flygbiljett till något land kan det vara idé att innan man bokar biljetten även undersöka möjligheterna och priserna för att hyra bil direkt på flygplatsen. Vissa lågprisbolag flyger till en del flygplatser som inte har biluthyrningsfirmor stationerade där.